Tököli aan het begin van de drift circus

Op 17 April heeft de tököli vliegveld beginnen weg te trekken, de Hel Energie nationale Drift Championship, die dit jaar zijn debuut DriftGP Hongarije weergave van de directeur. De Pro league heeft de openingswedstrijd op de nationale piloten van de tsjechische republiek, Roemenië, Kroatië, Servië en zelfs uit Israël arriveren de deelnemers. De open hongaars kampioenschap dus technisch internationaal toernooi in het hoofd en is naar verwachting bijna 30

amazing race auto zal leggen op de cirkels

amazing race auto zal leggen op de cirkels

Het evenement is de wereld, de tököli asfalt, de organisatoren van het amerikaanse Formula Drift-serie beroemde Road Atlanta loop van een aangewezen deel van een model komt neer op één-op-één. Het paar (tsuiso) gevechten gedurende de verwachte initiële snelheid van 100-120 km/h, maar deze track is niet alleen om snelheid, want ik heb een heel lastig zelf terug naar de technische track moet alleen de handvatten naar voren, voldoen het beste.

De driftre gekenmerkt door een subjectieve beoordeling door de organisatoren van de ouderwetse video-scheidsrechter met buitenlandse handel autoriteit, heeft uitgenodigd voor deze wedstrijd.

De scherpe kwalificaties lokale anker makelaardij interactief. Terwijl de kijkers van de pilot samen met de nerveuze de resultaten van de opleiding na voltooiing van spontane interviews van de deelnemers. De opkomst Top16-os-veld verdubbelt de strijd voor een andere taak is bedoeld voor de concurrenten, want deze dag is over hen en niet over de anderen!

Niet alleen het toernooi finalisten thuis een schitterende trophy, het weekend is de SNELHEID uitdaging is het sleutelwoord. Wie is de grootste snelheid die hij kan beginnen te drijven goed, dat de ridders van de wateren, de scherpe gevechten voor. De rechters als een havik en in overeenstemming met de regels erg streng zijn, ze won de individuele gevechten waardering. Op dit niveau heb ik niet passen in het kneepjes. De verwachting is pedal to the metal, big smoke en giant journal. En als de handgrepen raken elkaar, dan zeker is alles! De beste battle van de presentatie winnaar racer producties van de jury en de organisatoren waardevolle prijs met dank.

De Drijvende Circus garnituur van een besparing van meer ernstige bezienswaardigheden en ervaringen. De open put buiten de tentoonstellingsruimte en de kleinere binnenlandse tuning auto ‘ s zich presenteren in de Carstyling stand. De Kicker dB Cup de eerste race van de auto Stereo-gebouwd in excel, maar het is niet alleen hen te concurreren. De RC model auto uit de grote schaal track is gehouden drift kampioenschap ronde van de HDSTeam met dank aan.

Onder de fans terecht een populaire Drift Taxi voor de race dag van de praktijk de hele dag te wachten voor een transport-honger adrenaline junkies. De kijkers echter niet alleen drift bloedvaten naast kunnen zitten in de organisatoren programma plannen tussen u vindt de rally adventure tour en een beetje sétarepülőzési optie.

De serieuze concurrentie met een echte ervaring in park city, dus de bezoekers, zo is er niets anders dan elke dag te genieten van het echte concurrentie sfeer en goed vooraf te wijzigen van de tickets voor de horizontale of de hemel roller coaster.

En het ik van de punt aan: er zal geen tekort aan mooie en sexy dames

En het ik van de punt aan: er zal geen tekort aan mooie en sexy dames

want de Hel, met dank aan een prachtige gastvrouwen te komen, de gastvrouw en de Miss Universe-Hongarije winnaar, Dammak Jasmijn.Beetje de smaak van verandering van het regime-dicht bij huis rally-sfeer: retro-racing-hongaarse stijl, van 1988! De socialistische brigade vochten in de westerse wonderen, met meer of minder succes. Het gaat niet om de uitkomst, maar ook de sfeer, die goed is terug te vinden in de volgende

De raliversenyen een lastige bocht in hoe dan ook, gebruikelijke klacht zou de sfeer, maar nu zelfs een specifieke korkép ook krijgen we de jaren ’80 “slang zijn op de” dress gedrag… uit de tijd van toen het internet nog steeds onbekend begrip bij rally dingen laat staan over het net, maar op TV en op VHS niet vaak gezien in een enkele man. Toen was ik vol van de rand, en het gewone werk van opgekropte spanning met een blij yell was uit de enthousiaste fans…

De race-auto ‘ s met betrekking tot ernstige verschillen zijn waargenomen in de volgende configuratie, als de Audi Quattro en de Trabant 601 en tussen het gapende een kleine kloof… van de Laatste van de strijd is ook de regenachtige bocht goed als de bijzondere varken op het ijs, en dat betekent dat het merendeel van de circus mensen. Vier decennia met de rode ster in de schaduw van het niet zonder waarde, omdat zelfs veel later, in de twee duizend jaar van de VFTS Lada was een echte favoriet van het publiek. Nee, maar laten we niet van onszelf: laat zien, wat de (serene) het leven was op de zijlijn in ’88

Leave a Comment