Als de zwevende auto ' s?

Voor de toekomst, maar in de films al vele malen reeds hebben wij gezien, zwevende auto ‘ s, dat zonder de mogelijkheid om te reizen naar de grond raken. Geen noodzaak voor de wielen, omdat het voertuig over de grond, drijvend op een paar centimeter.We kunnen alleen maar van dromen bestaan, de theorie van de drijvende auto ‘ s zal heersen over de stad. Plannen komen, maar de praktische uitvoering nog steeds moeten wachten voor een beetje. Vroeger of later, echter, zullen ze overwinnen van de fysieke obstakels, omdat de technologie bestaat al, dat auto ‘ s maken.

Het geheel van elektromagnetisme werkt op het principe

Het geheel van elektromagnetisme werkt op het principe

van, dat is eigenlijk boven de grond te houden van het voertuig. Een eenvoudige magneet als een idee van het hele ding. De twee verschillende polen stoten elkaar af, zodat een groter onderwerp kan de moeite waard zijn om te drijven. Dit is natuurlijk een groot natuurlijk. In dit geval, het asfalt vervangen moet worden door een grote magneet, de auto ‘ s op de bodem en op de tegenovergestelde pool zou worden. Onnodig te zeggen, dat het onbetaalbaar zou worden van de kosten.

De auto-industrie zo ver, de technische ontwikkeling, het nemen van voordeel van het maken van auto ‘ s. Voorlopig blijven de traditionele gebouw, meer een verscheidenheid van extra, comfort en veiligheid is gericht op de mensen. Echter, je moet een bepaald niveau bereiken, als je niet echt de ruimte voor verbetering en dat is wanneer ze beginnen met de focus op de oplossingen, zoals de drijvende auto.

Echter, de vernieuwingen altijd geopend. De Volkswagen nu van plan om hoe je eruit zou kunnen zien in feite, zoals een auto.De zelfrijdende en het besturen van de auto voor het moment de nadruk op te leggen. Indien deze periode heeft ervaren de hoogtijdagen en rustig, na dat waarschijnlijk de drijvende auto ‘ s. In de nabije toekomst, ik ben er zeker van dat u niet hoeft te verwachten dat hem alle hoeken van de straten, maar er is een goede kans dat het 30 jaar vanaf nu, we kunnen dat zien.

Hier zijn de Vokswagen floating car

Hier zijn de Vokswagen floating car

Als u een fabrikant, uw klanten vragen de auto plannen, ik ben er bijna zeker van dat er minstens één voorstel drijvend voertuig. In elk geval is het een wedstrijd ik vond het zo leuk de onderneming nodig heeft om een video te maken plan. Hij is niet zo interessant, net als de DeLorean in Back to the future film, maar het is de moeite waard een kijkje.

In de video, een paar wordt weergegeven, zodra je in een gigantische yo-yo, ik ga met je mee voor een ritje. Dit zal de toekomstige middelen van vervoer? Blijkbaar is het zeer goed te manoeuvreren, tot een draaicirkel. De beveiliging is ook een grote nadruk op de sensoren voortdurend schuren van de omgeving en in te grijpen, indien nodig, worden vermeden het ongeval. De offerte door de manier van China werd gepubliceerd, 33 miljoen bezoekers en 119,000 ideeën werden verzonden.

Leave a Comment